19 Eylül, 2012

10 Domates Soslu Köfte Patates Kızartması

10 yorum:

  1. Sizinde bloğunuz yeniymiş tekrar hayırlısı olsun!Şöyle bir tariflere göz gezdirdim hepsi çok güzel ve lezzetli görünüyorlar ellerinize sağlık:)Bundan sonra takipçinizim...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim.Ben de sizi izlemek isterim ama izleyiciler bölümü eklememişsiniz.İnşallah iyi arkadaşlıklar kurabiliriz.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  3. Dilek hanım bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem,ben bloğuma izleyiciler bölümünü nasıl ekleyeceğimi bulamadım birtürlü!

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    ben de eklerken çok aradım ama buraya kopyaladığım siteden buldum açıklamalı olarak gösteriyor.İnşallah ekleyebilirsiniz kolay gelsin:)) http://guney59.blogspot.com/2012/03/dinamik-blogunuza-izleyici-gadgetini.html#!/2012/03/dinamik-blogunuza-izleyici-gadgetini.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dilek HANIM ben yapamadım ama sağolsun kızım halletti ve bayağı zorlandık çünkü orada söylenenlerle yapılan işlem çok farklı!Neyse önemli olan sonuç değilmi:)

      Sil
  5. Merhaba
    Rica ederim işinize yaradıysa sevindim.İnşallah yavaş yavaş incelikleri öğrenebiliriz tabii biraz uğraşarak :))

    YanıtlaSil
  6. bu tabağı istiyoruuummmm:)))
    ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. Verdim gitti :))
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Harika ,tabak tam benlik:)Ellerinize sağlık.Takipteyim. Blogunuz hayırlı olsun:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. Yorumunuz için teşekkür ederim.Kızartmaya kim hayır diyebilir ki :)) Tabağı kim görse aynı tepki geliyor ama bu yaz sadece iki veya üç kez yaptım diyebilirim.
    Lezzet süper ama adı kızartma işte:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil